Grans resultats dels representants de la Federació de Piragüisme de la CV en cites nacionals

Els esportistes de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana continuen aconseguint excel·lents resultats en les cites nacionals que s’han celebrat en el CEAR La Cartuja.

De fet, en el selectiu júnior 500 m. sprint, Sergio Domínguez va obtindre la tercera plaça en la final B K1. Mentres, la seua companya María Martínez va ser quinta en la final A que li va valdre per a classificar-se per al Campionat d’Europa i del Món Sprint.

D’altra banda, Bárbara Pardo es va pujar al tercer escaló del podi en el K1 sènior 500 metres en la II Copa d’Espanya de sprint olímpic, també disputat en el CEAR La Cartuja. Finalment, Sergio Domínguez va ser quart en la final B 1000 metres.