Èxit de la 1a Copa d’Espanya del Circuit Open Paracanoe a Almassora

El passat cap de setmana es va celebrar amb èxit la primera Copa d’Espanya del Circuit Open Paracanoe – Programa Dingonatura en la localitat castellonenca d’Almassora. Esta cita s’ha convertit en el Memorial Juan Antonio Cinto Humbría després de la seua defunció.

El Cantabria Multisport es va fer amb el triomf final en la classificació general després que els seus esportistes sumaren un total de 209 punts. Mentres, el CD Monkayak Hiberus, amb 196 punts, i CDB Piragua Madrid, amb 181, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

Mentres, el Club Canoe Almassora, amfitrió de la prova i que va organitzar la prova de manera excel·lent, es va quedar a un pas del podi, ja que va ser quart amb 165 punts.

El Club Piragüisme Silla, el Club Piragüisme Cullera i el Dragón Boat Marina Valencia BCS-ACS van ser les altres entitats de la Federació de Piragüisme de la CV que es van donar cita en la prova d’Almassora.